Deskorolka, sprzęt, tricki, game of skate
Pijecie? Palicie? Bierzecie? Jeśli chodzi o kawę to czasami sobie wypije, lubię kawę ale rozpuszczalna, np. nescafe xP Herbata jest codziennie rano i popoludniu A jesli chodzi o papierosy to nie polecam, miałem styczność, paliłem nie dużo tzn nie długo, nie ejst to taki super, śmierdzą łapy i z mordy ;/ A zęby sie naprawdę szybko robią żółte, po 2 papierosach masz już osad ^^ A o dragach nie mam pojęcia i innych shitach... A wy?
Ja nie pije alkoholu ani nie pale...palenie śmierdzi i szkodzi jak cholera i potem nie można podobno tego rzucić ciężko jest heh a kawke czasem sobie spróbuję ale to bardzo rzadko jak chce coś z kofeiną to kupuje np. Powerade A herbatki nie pije Smugler 2 razy dziennie...nie jem też ciasteczek ryżowych
ps.Herbate czasami rano ale też nie często i niedużo
Aha, co do alkoholu to czasami se wypije, a co tam, to nie ejst w cale takie zle, jak moj tata mowi: Lepeij teraz sprobowac i wieidziec jak to daje, niz w wieku 18 lat kupić 3 butelki wódki i się na wali i nie wstać... ^^ Ja na slywka zawsze piłem , nie az tak duzo, tzn pod rodzicami nie dużo a po za domem to tylko 2 razy miałem jazdę xP A w domu kiedyś sie nawalilem, nie mocno ale z mam byla dyskusja, nie ze sie nawaliłem tak mocno, tylko było mi ''luźno'' ^^
1. Nie palę (i nie zamierzam, palenie śmierdzi, palenie truje, paląc zabijasz samego siebie).
2. Nie piję.
3. Nie lubię kawy... Czasami wypiję ale baardzo rzadko.
4. A herbata OK.
Ja tam loffciam kawę i herbatkę, ale co do dragów czy palenia no to y-y nie chcę zacząć bo potem nie skończę.
Ostatnio edytowany przez jullka (2011-10-16 07:06:57)